Plata și livrarea comenzilor

Comenzile din perioada 1 – 7 Iulie, vor fi expediate începând cu 8 Iulie 2022.
Vă mulţumim pentru întelegere!

Modalități de plată

Puteți plăti prin două modalități:

  1. numerar, în sistem ramburs
  2. online, prin card bancar

Plata în numerar se face la livrarea coletului prin curierat rapid. Chitanta va fi emisa de catre curierul cu care se trimite coletul.

Plata se mai poate face si online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

  • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  • „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Inainte de lansarea comenzii dumneavoastra, cosul de cumparaturi va calcula si va afisa exact valoarea produselor si cheltuielilor de transport aferente.

Toate preturile afișate pe site sunt exprimate în RON.

Documentele legale vă sunt predate/trimise întotdeauna în original odată cu comanda. Vă rugăm să verificați comenzile și să sesizați în scris orice lipsă a unui document în momentul primirii. Conform Codului Fiscal art 155 alineatul (6), semnarea și stampilarea facturilor în original nu sunt obligatorii.

Livrarea comenzilor

Produsele comandate sunt expediate catre dumneavoastra in 1-3 zile lucratoare si ajung la dumneavoastră prin firme specializate de transport (DPD sau Urgent Cargus).

Taxele de transport sunt calculate automat de sistemul de comanda in funcție de adresa introdusa.

Costurile transportului se calculeaza luând in vedere greutatea produsului, distanta livrarii si valoarea produsului trimis.

In aceasta perioada beneficiați de un tarif fix de transport, indiferent de destinatie si de numarul de produse comandate, de numai 18 lei per comandă.

Pentru comenzile cu plata la livrare se va adăuga taxa de ramburs de 2 lei per comandă, cele achitate cu cardul online fiind scutite de aceasta taxă.

Pentru comenzile mai mari de 199 lei transportul este gratuit.

Curierul partener livreaza peste tot in tara si presupune printre cele mai avantajoase costuri, coletul dumneavoastră livrandu-se în mod normal in 24 h.

In situatii exceptionale (sezon de varf, realimentare stocuri) perioada de livrare se poate extinde insa veti fi anuntat de acest lucru printr-un e-mail.