Cum comand?

Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga în coș. Dupa apasarea acestuia, apare un nou buton, Vezi cosul, pe care daca-l veti apasa, veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Continua cu finalizarea comenzii. Dupa ce ati completat informatiile de facturare si expediere, in cazul in care sunteti client nou, puteti sa va creati un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Livrezi la o altă adresă si introduceti informatiile dorite.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comanda ta, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare.

In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Plasează comanda pentru a trece la pasul urmator.